Over ons

Endorser Music is onderdeel van het full-service (multimedia) productiebedrijf MainGrounds en opgezet door muziek- en videoproducer Mike Attinger. Al jaren werkt Mike samen met opkomend talent op Youtube. De door hem geproduceerde video’s en tracks zijn bij elkaar al miljoenen keren bekeken en hebben al voor duizenden subscribers gezorgd. Met Endorser Music breiden wij dit uit door nog veel meer talent te helpen met hun carrières. Endorser Music is niet voor niets dé one-stop shop voor al het muzikaal talent wereldwijd.

Onze missie

Endorser Music vormt de basis waarop artiesten hun carrière verder kunnen opbouwen. Onze missie is het aanbieden van alle tools welke een artiest nodig heeft en het hele traject te stroomlijnen. Van opnames tot aan distributie en marketing. Ons team zorgt voor de juiste begeleiding waarbij iedere artiest de vrijheid krijgt om te groeien. Het behouden van deze vrijheid is erg belangrijk voor ons. We zullen dan ook nooit een artiest een bepaalde kant op duwen, want dat kan de “drive” van de artiest beschadigen alsmede de samenwerking. Check de recensies als je wilt lezen wat andere artiesten van ons vinden.

Onze visie

Door samenwerkingen bereikt iedereen meer. Samen met de andere bij MainGrounds behorende bedrijven (zoals Dance Culture) wordt dan ook een platform gecreëerd waarbinnen wij creatieve samenwerking aanmoedigen.

Onze naam

De naam Endorser Music is ontstaan uit de samenwerking welke een artiest met ons aangaat. Wij zien dit als een endorsement en niet als een overeenkomst met een klant. Veel wordt namelijk bepaald door de inzet van ons en van de artiest. Om te slagen is de perfecte samenwerking nodig. Interesse om een Endorser te worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Onze studio is gevestigd in Veldhoven (nabij Eindhoven).