Recensies

Samantha Dorrance (UK)
 Mijn samenwerking met Mike begon aan het begin van 2017 en het is een erg leuke samenwerking. Mike is niet alleen heel goed in wat hij doet, maar ook een erg fijn persoon waar je op kan bouwen. Hij maakt de hele ervaring leuk en ik ben dan ook erg blij dat onze wegen zijn gekruist. Ik kijk er dan ook erg naar uit om nog veel meer met hem samen te werken 🙂 
Ali Brustofski (USA)
 Ik had het genoegen om meerdere keren met Mike samen te werken en hij is altijd erg professioneel maar het is ook altijd gezellig! Mike is enorm getalenteerd en produceerde erg mooie tracks voor mij. Het was een top ervaring om naar Nederland te kunnen komen om met Endorser Music te kunnen opnemen en filmen. De sessies waren snel, maar ook erg leuk! Ik kan Mike zeker aanraden als producer en videoproducer - zijn werk is top en hij is één van de beste mensen met wie ik ooit heb samengewerkt! 
Emma Heesters
 Mede dankzij Mike heb ik binnen 1 jaar 50.000 subscribers op YouTube bereikt. Zijn producties zijn altijd spot on en worden heel goed ontvangen door het wereldwijde publiek. Omdat Mike meerdere instrumenten bespeelt en veel kennis heeft van video- en audioproductie, heeft hij alles binnen handbereik om een mooi en verzorgd resultaat af te leveren. Ga gewoon eens een keertje langs om een nummer met hem op te nemen, ik heb er namelijk zelf geen seconde spijt van gehad en ik ben enorm dankbaar dat ik Mike heb leren kennen! 
Jaimy Taylor
 Ik was 14 toen ik voor het eerst een cover kwam opnemen bij Mike. Nu (5 jaar later), vind ik het nog steeds super om met hem samen te werken. Het is niet alleen heel leuk, maar ook erg fijn om met Mike samen te werken. Hij staat open voor eigen ideeën en er hangt er een relaxte sfeer, waardoor ik me erg thuis voel bij Mike. De afgelopen 4 jaar hebben we samen veel gedaan en ben ik erg tevreden over zijn producties. Hij zorgt voor veel mooie resultaten. Naast alles is Mike is ook nog eens super getalenteerd, hij speelt namelijk meerdere instrumenten en is een ervaren muzikant. Mike heeft me met veel dingen geholpen, o.a het gaan inzien dat ik meer kan dan ik denk. Ik ben hem daarom erg dankbaar voor alles. Als muziek jouw passie is en je altijd al een studio opname hebt willen maken, dan is Endorser Music zeker een aanrader! 
Karlyn
 Ik werk nu zo'n 5 jaar samen met Mike en ik vind het nog steeds super om met hem te werken! Mike werkt snel, hij is thuis met ongeveer alle instrumenten, en hij is ook nog eens heel gezellig om mee te werken! Zijn producties ben ik altijd heel erg tevreden over, en de video's vind ik altijd prachtig. En als je eventueel nog op of aanmerkingen zou hebben over het resultaat, is dat ook voor hem ook geen enkel probleem, hij fixt het zo voor je! Ik ben heel erg blij dat ik iemand heb gevonden zoals Mike. Hij is onwijs getalenteerd en kan goed samenwerken met heel veel mensen. Als je altijd al hebt willen zingen, of in een studio liedjes heb willen opnemen, moet je zeker bij Mike langs gaan! Daar ben je aan het juiste adres!! 
Justine
 Ik heb nu meerdere keren met Mike (Endorser Music) gewerkt en het was een zeer positieve ervaring. De spullen zijn professioneel, Mike is een ervaren muzikant en heeft me goed begeleidt tijdens het inzingen van mijn liedje. Ik raad Endorser zeker aan bij anderen en ik hoop in de toekomst vaker met hem samen te werken.