Wat wij doen

Endorser Music biedt alle diensten aan die een artiest nodig heeft bij het opbouwen en onderhouden van zijn of haar carrière. De diensten zijn op te delen in verschillende groepen:

Productie van multimedia bijv.: Componeren en/of arrangeren eigen nummers, songwriting, produceren eigen nummers en covers, video-productie, fotoshoots etc.
Distributie van multimedia bijv.: Publishing van muziek, digitale distributie (iTunes, Spotify), dupliceren en persen fysieke cd’s etc.
Multimedia design bijv.: Webdesign, social media channel & page designs, artwork etc.
Online en offline promotie bijv.: Promotie via offline media (radio en TV) en via online (social) media (zoals grote Facebook-pagina’s e.d.). In principe zijn deze diensten alleen beschikbaar voor onze eigen Endorsers.

En uiteraard ook andere diensten zoals begeleiding bij de organisatie van live events e.d.

Voor wie

Onze doelgroep is te verdelen in drie losse doelgroepen, namelijk:

1. Artiesten die graag volledige ondersteuning willen; Word een Endorser en krijg volledige ondersteuning. Een mooie volgende stap in jouw carrière!

2. Artiesten getekend bij een platenmaatschappij of die graag veel zelf doen; Ook als je alleen maar enkele van onze diensten nodig hebt helpen wij uiteraard graag. Zo produceren wij veel instrumentals en video’s voor artiesten van platenlabels en indie-artiesten. Maar wij verzorgen ook veel fotoshoots, websites en social media.

3. Artiesten die zo nu en dan iets willen opnemen; Misschien is zingen alleen maar een hobby van jou en lijkt het je leuk om zo nu en dan iets op te nemen. Ook dat is gewoon mogelijk, want het is natuurlijk erg leuk om vrienden en familie een professionele (video) opname te laten horen / zien.

Endorsements

Zoals onze naam Endorser Music al zegt zijn de bij ons aangesloten artiesten Endorsers van ons. Een endorsement is in verschillende niveau’s beschikbaar. Binnen elk niveau gelden andere tarieven voor onze diensten waarbij de inzet van de artiest hoofdzakelijk bepalend is voor het niveau. Simpel gezegd, wanneer wij een goede inzet zien investeren wij ook meer in de artiest.

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.